ÉLETED ESEMÉNYEI MEGÉRDEMLIK AZ ÜNNEPLÉST!

Választható ízek

image

Belga csokoládé

image

Narancsos csokoládé

image

Meggyes rumos csokoládé

image

Vanília

image

Fehér csokoládés kókusz

image

Oreo

image

Kávékrém

image

Gesztenye

image

Málnás sajttorta

image

Epres sajttorta

image

Túró

image

Citrom

image

Dió

image

Joghurtos erdei gyümölcs

  • Belga csokoládé: Lágy, tejszínes, igazi belga csokoládékrémmel töltött kakaós piskóta
  • Narancsos csokoládé: Naranccsal ízesített étcsokoládé krémmel töltött, kakaós piskóta
  • Meggyes rumos csokoládé: Rumos meggyel megszórt, csokoládé krémmel töltött fűszeres kakaós piskóta
  • Vanília: Édes, könnyű tejszínes vaníliás krémmel töltött sárga piskóta
  • Fehér csokoládés kókusz: Fehér csokoládés, kókuszos lágy krémmel töltött sárga piskóta
  • Oreo: Oreo kekszdarabkák, illatos vanília tejkrémbe keverve, kakaós piskótába töltve
  • Kávékrém: Rumos kávéval kevert, lágy mascarponés tejszínes krém, kakaós piskótába töltve
  • Gesztenye: Könnyű, rumos tejszínes gesztenyekrémmel töltött, kakaós piskóta
  • Málnás sajttorta: Édes-savanykás málnaíz, tejszínes sajtkrémmel töltött sárga piskóta
  • Epres sajttorta: Édes epres mascarpone krémmel töltött, sárga piskóta
  • Túró: Lágy tejszínes túRókrémmel töltött, sárga piskóta
  • Citrom: Édes savanykás lágy citromkrémmel töltött, illatos sárga piskóta
  • Dió: Rumos –vaníliás- diós krémmel töltött, karamellás diós ízzel megkent, diós piskóta
  • Joghurtos erdei gyümölcs: Savanykás erdei gyümölcs ízzel kevert, édes könnyű joghurtkrémmel töltött, sárga piskóta
  • Szimpla tortáknál egy íz választható, emeletes torták esetében pedig szintenként különböző!

 Emeletes tortáknál figyelembe kell venni a krémek súlyát, így fontos, hogy a legnehezebb kerüljön legalulra.

FONTOS INFORMÁCIÓK

Tortadíszek

  • Levegőn szárított cukor díszek, melyek sokszor, nem ehető tömítéssel rendelkeznek 
  • Bizonyos tortáinkon a díszítés nem ehető (pl. szalag, alufólia, fapálcika, drót,  stb)
  • A díszek legtöbb esetben egyéb segédeszközökkel (pl. drót, fapálcika) együtt kerülnek rögzítésre a tortához, vagy a tortán levő másik díszítőelemhez. 
  • A torta átadásakor minden esetben felhívjuk a figyelmét a nem ehető részekre, de fontos, hogy a torta felszolgálásakor is fokozottan figyeljen arra, hogy mely részek nem alkalmasak fogyasztásra. 

Fentiekre tekintettel kiemelten felhívjuk rá a figyelmet, hogy a tortákat gyermekek, kiskorúak nem szeletelhetik és nem fogyaszthatják szülői felügyelet nélkül! Így ezúton kérjük kedves megrendelőinket, hogy mind szeletelés, mind fogyasztás közben fordítsanak kellő figyelmet a nem ehető részek, díszek megfelelő eltávolítására. Tortáinkon a legtöbb díszítés (a kézműves jellegű díszek), a legtöbb esetben fogyaszthatóak (ételből készülnek, mint például a cukor tragant) de a készítési eljárásból adódóan ezek szárított formában kerülnek a torára. Mivel állaguk megőrzéséhez fontos, hogy megfelelően kemények legyenek, kizárólag saját felelősségre fogyaszthatók!

Allergének

Tortáink allergén anyagokat tartalmazhatnak pl: tej, tojás, mogyoró (diófélék), glutént tartalmazó gabona. Kérem, minden esetben szíveskedjenek előre jelezni az allergiát. A nem megfelelő tájékoztatásból kialakuló esetleges allergén reakciókért felelősséget nem vállalunk!

Torták szavatossági ideje

A Cake Design Kft. által készített torták a HACCP előírásoknak megfelelő cukrászműhelyben készülnek. Minőségükért a Cake Design Kft. abban az esetben vállal felelősséget, ha a torták az alábbi tárolási hőmérsékleteken vannak tartva: +0 és +5 fokos hűtőben való tárolás esetén a rendelés teljesítésének időpontjától számított 48 óráig, a tortákat száraz hűtőben szükséges tárolni. Az ettől eltérő tárolási hőmérséklet esetében, a szavatosságáért felelősséget nem tudunk vállalni.