VÁLJ PROFIVÁ!

Torta business-be kezdenél? Netalán nincs elég bátorságod nekifogni egy torta elkészítéséhez? Ez a Basic- alap torta tanfolyam Neked szerveződött! Itt megtanulhatod a sima töltött és burkolt torta technikáit. Nem csak hobby cukrászoknak, háziasszonyoknak és kezdő konyha tündéreknek egyaránt javaslom!

Bővebben

Egy fantasztikus, összetett művészeti ágazat, amely Magyarországon gyermekcipőben jár. Élethű pontossággal képesek vagyunk cukormasszából visszaadni az adott mese figurát, vagy más egyéb karaktert. A tanfolyamok során mindig van egy adott téma, amin dolgozunk, ez a reklámplakátokon világosan fel van tüntetve. Megtanulunk formázni, összerakni, megfesteni a testet, az adott minta alapján. Mindig a levegőn száradó cukormasszával dolgozunk. Hátrány a hosszú köröm! Sokat segít, ha arányérzékkel és képzőművészeti tanulmányokkal rendelkezik az ember, de természetesen a kezdő kezeknek is biztosított a hely ezen a tanfolyamon.

Bővebben

Megmutatom, hogy tudsz gyönyörű művészi festményeket varázsolni tortáidra. A csodás színek világát ismerheted meg a tanfolyam során. Kifinomult festményeket alkotunk cukor bevonatra, hogy a tanuló érezze, milyen azon a felületen dolgozni. Szükséges az arányérzék, a jó kézügyesség ennél a technikánál.

Bővebben

Egy nagyszerű technika, amelyet bátran javaslom minden kreatív embernek, aki még nem bízik kézügyességében, és mégis egy látványos, személyre szóló ajándékot akar készíteni. Önmagában egy díszdobozban, de akár torták tetején is csodás látványt nyújt. Egy új dimenziót nyit meg a csoki imádóknak! Nem szükséges hozzá szabad kézi rajztudás!!

Bővebben